Geleceğin Otomobil Teknolojisi Bizi Neler Bekliyor - Psdturkey - Photoshop, Grafik ve Tasarım Dersleri ve Makaleler

7 Haz 2019

Geleceğin Otomobil Teknolojisi Bizi Neler Bekliyor

Geleceğin Otomobilleri
Her geçen gün teknolojinin biraz daha ilerlemesiyle günümüzde kullandığımız ürünlerin bir çoğu hızlı bir şekilde değişmektedir. Bunlardan bir tanesi otomobiller. Otomobiller günlük hayatın vazgeçilmez bir parçaları durumda ve hali hazırda günümüzde elektrikli araçlar kullanılmakta ve geleceğin teknolojilerinden biri olan insansız otomobiller için dev şirketler teknoloji şirketleriyle bir iş birliği içerisinde bu teknolojileri geliştirmeye şimdiden başlamış durumdalar. Geleceğin otomobillerde devasa AR-GE harcamaları yapılmakta ve bütün bunlar teknolojiyle birlikte iş birliğiyle geliştirilmekte. İşte geleceğin otomobillerinden bazı prototipleri sizlere gösterelim;



geleceğin otomobilleri
Geleceğin Mercedes Otomobilleri

otomobil teknolojisi

geleceğin arabası


Elektrikli Motor ve Otomobil Üreticisi Tesla
Geleceğin otomobil teknolojilerinde biride elektrikli motor üreticisi Tesla ve onun modelleri çok kısa sürede büyük bir ilgi görmeye başardı adından herkese söz etmeyi başardı özellikle Tesla şirketinin kurucusu olan Elon Musk'ın yaptığı arge ve yatırımlar büyük bir payının olduğunun bir göstergesi olarak gözüküyor. Peki Tesla nedir? 

elektrikli otomobiller
Tesla Model 3 iç dizayn CNET


Tesla Motos Inc. 2003 yılında Martin Eberhard tarafından kurulmuş, elektrikli araç ve elektirkli motor araç parçaları tasarlayan, üreten ve satan bir Amerikan şirketidir. TSLA sembolü ile NASDAQ borsasında işlem gören halka açık bir şirkettir.




Yorumlar