Udemy: Sanal Kurslar ile İnternetten Her Şeyi Öğrenmek Mümkün - Psdturkey - Photoshop, Grafik ve Tasarım Dersleri ve Makaleler

6 Haz 2019

Udemy: Sanal Kurslar ile İnternetten Her Şeyi Öğrenmek Mümkün

udemy sanal kurs
Sanal Kurslar ile Öğreneceğiniz Derslerin Sınırı Yok!

Sanal Kurslar adı üstünde internet üzerinden sağlanan derslerdir. Bu dersler nelerdir? internet üzerinden neler öğrenebilirim? Bu dersleri öğrenmek için ne yapmam gerekir ve nereden öğrenebilirim? İşte bu sorularınızın cevabı vermeye başlayalım ozaman.


Sanal Kurslar ve İçerikleri
Yazılımdan tutun tasarıma, muhasebe, pazarlama dahil işletme derslerine, kişisel gelişim, fotoğrafçılık, müzik ve herkesin öğrenmek istediği ve oldukça fazla insanın öğrenmek için bu yolu interneti seçtiği dil kursları hepsini sanal kurslar aracılığıyla öğrenmeniz mümkün. 

Nereden Öğrenmeye Başlayabilirim?
İnternette bir çok online sanal kurs hizmeti veren siteler var fakat biz özellikle bir site üzerinde durduk ki oda udemy'dir. 2009 yılında kurulan udemyin kurucuları Türk'tür. Evet şaşırmayın bakmayın udemy'nin amerika kuruluşlu olmalarına bu platformun fikir geliştiricisi ve kurucu olan iki Türk Eren Bali ve Oktay Çağlar.

Udemy ile Birlikte Öğrenebileceklerinizin Sınırı Yok
Oyun Geliştirme, Mobil Uygulamalar, Web Geliştirme, Yazılım Mühendisliği, E-ticaret, Finans, Girişimcilik, Ekonomi, Muhasebe, Donanım, Ağ güvenliği, Kişisel Gelişim, Web Tasarım, Grafik Tasarım, Oyun Tasarlama, 3D ve Mimari Tasarımlar, Dijital Fotoğrafçılık, Video Tasarımı, Spor, Fitness, Müzik ve Enstürmanlar, Akademi, Sosyal Bilimler ve bir çok ders mevcut.

sanal kurslar
Udemy'de ki Bazı Kurslar


Yapmanız Gereken
İlk olarak udemy.com'a girerek siteye üye olmanız ve bilgilerinizi doldurmanız gerekmekte daha sonra sitenin içeriğini incelediğinizde hangi kursları almak istediğiniz hakkında katagorilerden kursları inceleyebilir, kursları satın alanların yorumlarını ve kursların derecelendirmesini görebilirsiniz. Kursları satın almadan önce içeriğinde hangi dersler ve bölümlerden oluştuğunu inceleme fırsatınız da var.

Site içerisinde seçilen kursların tamamı farklı eğitmenler tarafından oluşturuluyor ve siteye yükleniyor. Eğitmenler hakkında bütün kişisel bilgileri de okuma ve inceleme imkanına sahipsiniz.

Satın Almak istediğiniz kursu sepetinize ekleyin ve açılan sayfada gereken kart bilgilerini girip satın alma işlemini gerçekleştirin. Daha sonra satın almış olduğunuz kurs sizin profilinizin hemen yanındaki "Kurslarım" bölümüne gelmiş olacaktır. Ayrıca eğitmene kurs sırasında soru sorabiliyor ve kısa sürede cevaplar alabiliyorsunuz, başka kullanıcıların neler sorduğuna da bakma imkanınız var.


Kursların İşleyişi ve İçeriği
Satın almış olduğunuz kursu açtığınızda önünüze çıkan panelde sağ tarafta bölümler halinde kursun nelerden oluştuğunu ve sıralamasını görebiliyorsunuz. Son olarak kursu yarım bıraktığınız taktirde daha sonra tekrar nerede kaldığınızı görebiliyor ve kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Birçok kişinin bu tarz online sanal kurslardan haberi yok. Bende bir udemy üyesi olarak şunları söylemek isterim; kendinizi geliştirmeniz açısından çok fazla içeriğe sahip bir site gönül rahatlığıyla hepinize önerebilirim özellikle incelemenizde yarar olacaktır. Daha önce hiç bir yerde öğrenme imkanınız olmayan kursları udemy de bulma şansınız olacaktır.

Yorumlar